fbpx

Ρυζόγαλο MIX

Υλικα

1 λίτρο γάλα

4 κουταλιες σουπας κορν φλαουρ ή 12 φύλα ζελατίνη

1 φακελάκι Elevenfit MIX ρυζογαλο

1 κσ κανέλα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε το ρυζόγαλο, βάζοντας σε μία κατσαρόλα το γάλα για 10 λεπτά.

Όταν το γάλα βράσει, τότε διαλύουμε το κορν φλάουρ ή τις ζελατίνες κι ανακατεύοντας το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.

Προσθέτουμε το φακελάκι Elevenfit MIX Ρυζόγαλο

Σιγοβράζουμε για λίγο να αρχίσει να πήζει και όπως είναι ζεστό, το μοιράζουμε σε 6 μπολάκια.

Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και το παγώνουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε με κανέλα λίγο πριν το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *