Υγιεινός χυμός σε 1 λεπτό!

Υγιεινός χυμός

Όλοι γνωρίζετε την διατροφική αξία που έχει ένας υγιεινός χυμός. Όμως τις περισσότερες φορές που έχετε νιώσει την ανάγκη να απολαύσετε έναν φρεσκοστυμμένο υγιεινό χυμό, καταλήγετε στην καλύτερη περίπτωση σε τυποποιημένα ροφήματα η χυμούς με συντηρητικά.

Υγιεινός χυμός ο “χρονοβόρος”

Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο γιατί δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο και την ανάλογη ψυχική ηρεμία για να μπορέσετε να αφιερώσετε λίγα λεπτά της ημέρας στην παρασκευή  ενός φυσικού χυμού.

Καταφεύγετε λοιπόν σε “υγιεινούς” χυμούς χωρίς συντηρητικά και χωρίς θερμίδες με υποκατάστατα ζάχαρης που όμως τις περισσότερες φορές είναι πραγματικά άγευστοι.

Τελικά το ερώτημα είναι:

“τι πρέπει να εντάξω στις καθημερινές μου διατροφικές συνήθειες προκειμένου να μην στερούμαι την απαραίτητη σε όλους βιταμίνη C, αλλά ταυτόχρονα να ενεργοποιώ τον οργανισμό μου, μέσω της φυσικής ενυδάτωσης που προσφέρει μόνο το νερό”…”αλλά να έχει και πραγματικά καλή γεύση”.

Πέρα λοιπόν από το στύψιμο πορτοκαλιών και τα σκευάσματα στα ράφια των σουπερμάρκετ η πρόταση μας για Υγιεινό χυμό, χωρίς ζάχαρη, χωρίς θερμίδες, χωρίς συντηρητικά, με άφθονη βιταμίνη C που να ενυδατώνει και να αναζωογονεί τον οργανισμό, προκαλώντας παράλληλα έκρηξη γευστικών συναισθημάτων, ακούει στο όνομα Mix.

Ο υγιεινός χυμός Mix, είναι ο μόνος που διατίθεται σε 57 Διαφορετικές γεύσεις από τις οποίες οι 14 είναι γλυκές γεύσεις που προορίζονται αποκλειστικά για την παρασκευή γλυκών.

Το καλύτερο από όλα; Για να μπορέσεις να απολαύσεις όλα τα παραπάνω χρειάζεται να αφιερώσεις μόνο 1 λεπτό!

 

Υ.Γ. Και για εσένα που ζητάς έναν πραγματικά υγιεινό χυμό γεμάτο ενέργεια μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το Energy με Ταυρίνη, Καφεΐνη και Βιταμίνη C. Τα σπάει!!!